Wood Force

Om oss

Om oss

Vi på Wood Force har lång erfarenhet från planering, projektutveckling och produktion inom träindustrin och tar i samarbete med kunden fram allt från idé till färdigt förslag på enskilda anläggningar eller hela industrier. Vi är med i hela processen från upphandling till godkänd leverans.

Jan Walldén

Med mitt livslånga yrkesliv som driftsingenjör, konstruktör, konsult, projektledare, styrelseledamot, mm inom träbearbetande industri, får nu jag tillämpa dessa erfarenheter när jag projekterar kompletta sågverk och pelletsindustrier med miljö och människan i centrum.

De företag vi nu representerar som agent är noga utvalda och gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder kompletta anläggningar eller hela industrier med hög kvalitet och garanterade produktionsnivåer. Vårt arbete är baserat på noggranna analyser av hela kedjan från avverkning till leverans av färdiga produkter.

Johan Dunbäck

Med bakgrund från olika roller på flera företag inom sågverksindustrin sedan 1997, har jag sedan 2010 varit verksam inom industriella skogsbruks-projekt, biobränsle-projekt och sågverks-projekt i Östeuropa. 

Min erfarenhet att utveckla och driva projekt hela vägen från idé, via design och konstruktion, till installation och driftsättning gör WoodForce till en pålitlig partner som stöd till våra kunders projektutveckling och affärsutveckling.

Kontakta gärna mig med era idéer och frågor! 

Vi finns i Sverige, men verkar inom
hela norra Europa.
+46 70 687 06 13
+46 70 572 44 01

Tveka inte att höra av dig
Västerås, Sverige

Case stories